Om ervoor te zorgen dat het entertainment op een event, al dan niet met meerdere stages/area's, vlot verloopt, bieden wij entertainment management aan. Tijdens de voorbereiding van het event denken we met de organisatie mee om het entertainment zo goed en mooi mogelijk over te laten komen. Podia, belichting, kwaliteit en veiligheid zijn zaken die hierbij ter sprake komen.

  

Wij maken een entertainment plan met foto's van de styling en een tijdschema aangepast op de line up. Op de dag zelf zorgt het team van CRSTL Event Entertainment ervoor dat het tijdschema nageleefd wordt. De tijden van de shows stemmen we af met de stage managers, de mannen van het licht, beveiligers, de fotografen en videografen. We dragen zorg voor een goede begeleiding naar het podium en veiligheid van alle entertainers. Bovendien worden de show tijden bij al het entertainment door medewerkers van CRSTL Event Entertainment bijgehouden. Kortom, wij zorgen ervoor dat alles op de avond zo soepel mogelijk verloopt en we het maximale uit het entertainment halen. Zowel op de dag/avond zelf, als na het event.

Professionele beelden zijn belangrijk voor aftermovies en foto's van uw event. Door hoogwaardig entertainment neer te zetten creĆ«ert u bruikbaar film- en foto materiaal voor promotionele doeleinden. Styling en visagie is dan ook de investering waard.

Vanaf 6 entertainers of acts verzorgen wij standaard het entertainment management vanaf de voorbereiding. Dit is inclusief entertainment- en styling plan en entertainment manager op de dag zelf. Mail ons voor prijsinformatie.