Begin 2013 is I Love Beatz, een Freestyle concept, door DJ Paul Elstak in het leven geroepen. Zijn nieuwe concept is begonnen in Club Saint Tropez Rotterdam. De eerste editie was direct een succes. Daarna is het gezellige feest verhuisd naar een grotere locatie in Rotterdam, de Factory010. Hier werd I Love Beatz georganiseerd door Supersized, een organisatie die gespecialiseerd is in de hardere dance stijlen sinds 2005. De afgelopen jaren zijn op diverse feesten succesvolle area's van I Love Beatz geweest, waaronder Sunglow Festival, de DJ Paul Elstak verjaardagsfeesten in de Maassilo Rotterdam. In 2017 was de eerste editie van I Love Beatz in Zeeland, op Bevrijdingsdag in de Timmerfabriek te Vlissingen. Op 9 september 2017 mochten wij de mainstage op het Sunglow festival te Mijnsheerenland hosten.

Een divers publiek, een gezellige sfeer, goed geluid en hardere stijlen zijn de kenmerken van ons unieke concept. Liefhebbers van hardere stijlen kunnen op deze avond lekker los gaan. Alles wordt door elkaar gedraaid. Je hoort een mix van Freestyle, Hardstyle, Hardcore, Happy Hardcore, Trap, Old school en Early Rave.
De opbouw van de muziek tijdens de avond zal gevarieerd zijn. Je weet niet wat je op welk moment kunt verwachten, dit maakt I Love Beatz uniek. Een hardstyle track kan opgevolgd worden door freestyle en hierna kan het zomaar zijn dat er een classic happy hardcore nummer door de speakers knalt!

Naast Paul Elstak zullen Darkraver en DJ Panic iedere editie van I Love Beatz achter de draaitafel staan. Deze 3 vrienden maken er samen met het publiek een gezellig en knallend feestje van.