CRSTL Event Entertainment heeft in het afgelopen jaar entertainment verzorgd op diverse festivals, zoals Crazy Sexy Cool, Dutchglow, Sunglow, World of Pleasure en Woudpop, in discotheken zoals Club Vie, VIP Room, Maassilo en andere events zoals bruiloften en de Wednesday Nightskate. 

Bekijk hier de upcoming events waar wij entertainment verzorgen.

Mei 2016 zijn wij als all round entertainment bureau van start gegaan. Sindsdien nemen wij van meerdere organisaties alle zorg omtrent event entertainment uit handen. Niet alleen het boeken, aankleden en creatief stylen van de gogo danseressen, vuurspuwers, steltenlopers, paaldanseressen en Candy girls, maar ook het volledige entertainment management op de dag zelf behoort tot onze diensten. Indien gewenst kunnen wij ook special acts leveren, zoals jongleurs, hoepel acts, buikdansshows, bodypaint shows en synchroon paaldansen.

Thema feesten zijn onze specialiteit, waarbij ons motto is "Hoe gekker hoe beter". Of het nu gaat om sprookjes, Carnaval, Halloween, gangsters, Disney of erotische thema's, niets is ons te gek! Om de styling compleet te maken werken wij samen met de beste visagisten die gespecialiseerd zijn in show make-up, grime, speciale effecten, face- en bodypaint. Ook hebben wij een professionele hair stylist binnen ons team.

Voordat het event plaats vindt zullen wij het concept en de mogelijkheden van entertainment op de locatie bespreken en aan de hand daarvan een idee uitwerken. Voor ieder budget kunnen wij iets bedenken. Wij hebben ervaring met zowel kleine als grote events. 

Neem een kijkje op de referentie pagina om te zien wat CRSTL Event Entertainment voor je kan betekenen.