Om het entertainment naar een hoger level te tillen qua uitstraling werken wij bij grotere budgetten samen met de beste visagisten die gespecialiseerd zijn in show make-up, grime, special effects, face- en bodypaint. Ook hebben wij een professionele hair stylist binnen ons team. 

 

Bij grote events zijn er ten behoeve van een soepel verloop van de dag/ avond/ nacht altijd medewerkers van CRSTL Event Entertainment in de kleedkamer aanwezig om de entertainers te helpen bij het aantrekken van de kostuums en het weer netjes opbergen. Deze assistenten zorgen ervoor dat de planning nagestreefd wordt en backstage alles vlot verloopt. Ons team heeft een "positive vibe" zodat het ook achter de schermen gezellig is en de entertainers plezier hebben in wat zij doen en dit ook uitstralen :-)

Dankzij de extra zorg die we besteden aan de styling kan er in overeenstemming met fotografen en videografen op het event hoogwaardig foto en videomateriaal geschoten worden, dat u kunt gebruiken voor reclame doeleinden, zoals aftermovies, teasers of advertentie campagnes op social media.